AKTIVITETER PÅ TRAVSKOLAN

PROVA PÅ VECKA – TRAVSKOLAN VECKA 32

PROVA PÅ VECKA PÅ TRAVSKOLAN🌻 Är du sugen på att testa på travsporten?

Vi erbjuder under vecka 32 prova på lektioner med bland annat mini monte, ponnykörning, tandem körning för stor häst och stall pyssel. Anmälan krävs för att kunna delta på följande aktiviteter:

Måndag – Prova på Stall öppet med mys och pyssel

Tisdag – Prova på Mini Monté

Torsdag – Prova på ponnykörning

ANMÄLAN TILL: moa.sall@skelleftea.travsport.se

Detta ska stå i anmälan:

Namn

Vad önskar du att få prova:

Personnummer 12 siffror YYMMDD-XXXX

Adress

Postnummer

Mail

Telefon

Kontaktperson

EVENT PÅ TRAVSKOLAN

Vi erbjuder företag och privatpersoner roliga aktiviteter/event på Travskolan. Vi skräddar syr ditt event så det passar era önskemål. Det vi erbjuder är:

Tandem – Som på bilden nedan så kör du häst tillsammans med en rutinerad kusk på travbanan. Du får även vara med att förbereda hästen innan och ta hand om den efteråt om man vill.
800kr/person. Max 4 personer per event. Eventet tar mellan 1-2h. 

Ponnyrace Här tar vi in dem små ponnykrafterna. Vi delar in er i lag där ni kör mot varandra i en konbana. Instruktioner om hur ni ska köra kommer vi ha i en genomgång innan.
Trekamp Här har vi lite olika grenar som kan variera. Ex. ”rätt sak på rätt plats” där ni får travutrustning som ni i lagen ska försöka lista ut vars dem ska sitta på hästen eller ponnyn. ”Spånmonstret” här letar man med en väldigt begränsat synfält saker hästen har tappat borta i sin box. ”Sulkyrace” där ni i lagen skjutsar varandra genom en konbana, men den som springer och drar är blind så det gäller att samarbeta. m.m.

Pris beror på hur många ni är, vänligen kontakta moa.sall@skelleftea.travsport.se för att veta mer. Eventet tar ca 1,5h.