AKTIVITETER PÅ TRAVSKOLAN

Årets största höjdpunkt under höstterminen..

Vågar du komma till oss på Travskolan när mörkret stigit in i stallet? Nu väntas det en spännande natt där vi erbjuder spöklika uppdrag, spökstig, snacks och läskiga överraskningar.

  • När: 23/10
  • Kostnad: 100 kr
  • Tid: kl.18.00-22.00

EVENT PÅ TRAVSKOLAN

Vi erbjuder företag och privatpersoner roliga aktiviteter/event på Travskolan. Vi skräddar syr ditt event så det passar era önskemål. Det vi erbjuder är:

Tandem – Som på bilden nedan så kör du häst tillsammans med en rutinerad kusk på travbanan. Du får även vara med att förbereda hästen innan och ta hand om den efteråt om man vill.
800kr/person. Max 4 personer per event. Eventet tar mellan 1-2h. 

Ponnyrace Här tar vi in dem små ponnykrafterna. Vi delar in er i lag där ni kör mot varandra i en konbana. Instruktioner om hur ni ska köra kommer vi ha i en genomgång innan.
Trekamp Här har vi lite olika grenar som kan variera. Ex. ”rätt sak på rätt plats” där ni får travutrustning som ni i lagen ska försöka lista ut vars dem ska sitta på hästen eller ponnyn. ”Spånmonstret” här letar man med en väldigt begränsat synfält saker hästen har tappat borta i sin box. ”Sulkyrace” där ni i lagen skjutsar varandra genom en konbana, men den som springer och drar är blind så det gäller att samarbeta. m.m.

Pris beror på hur många ni är, vänligen kontakta moa.sall@skelleftea.travsport.se för att veta mer. Eventet tar ca 1,5h.