AKTIVITETER PÅ TRAVSKOLAN

Vill du rå om din favoritponny?

Nu kan du hyra en av våra fina Travskoleponnyer/hästar under 2h en dag.      

Så här går det till:

Under vecka 4 kan du hyra en ponny av oss på travskolan! Pris: 400 kr/tillfälle och dag.

En av våra instruktörer möter upp er i stallet och följer med under hela tillfället.

Du får själv hämta, sela och köra din häst.

Beroende på din utbildningsnivå kan du välja var du vill köra på någon av anläggningens utbud.

Kvällstider 16-19 från mån-fre samt dagtider 10-12 lör-sön under veckan är öppna för bokning.

Boka din favorit ponny hos oss: moa.sall@skelleftea.travsport.se senast 10/1

 

EVENT PÅ TRAVSKOLAN

Vi erbjuder företag och privatpersoner roliga aktiviteter/event på Travskolan. Vi skräddar syr ditt event så det passar era önskemål. Det vi erbjuder är:

Tandem – Som på bilden nedan så kör du häst tillsammans med en rutinerad kusk på travbanan. Du får även vara med att förbereda hästen innan och ta hand om den efteråt om man vill.
800kr/person. Max 4 personer per event. Eventet tar mellan 1-2h.  

Ponnyrace Här tar vi in dem små ponnykrafterna. Vi delar in er i lag där ni kör mot varandra i en kon bana. Instruktioner om hur ni ska köra kommer vi ha i en genomgång innan.

Barnkalas – Det fartfyllda drömkalaset hittar du på Travskolan! Här kan du skräddarsy ditt eget drömkalas, blanda mellan olika aktiviteter, lekar och önskemål så skapar vi ett fartfyllt äventyr tillsammans med våra fyrbenta vänner – Hästarna.

3 & 5 kamp Här har vi lite olika grenar som kan variera. Ex. ”rätt sak på rätt plats” där ni får travutrustning som ni i lagen ska försöka lista ut vars dem ska sitta på hästen eller ponnyn. ”Spånmonstret” här letar man med en väldigt begränsat synfält saker hästen har tappat borta i sin box. ”Sulkyrace” där ni i lagen skjutsar varandra genom en kon bana, men den som springer och drar är blind så det gäller att samarbeta. m.m.

Pris beror på antal deltagare, aktivitet och önskemål – vänligen kontakta moa.sall@skelleftea.travsport.se för vidare information.