AKTIVITETER PÅ TRAVSKOLAN

SKYLTSÖNDAG 2/12
Vi kommer såklart finnas på årets skyltsöndag inne i stan. Ni hittar oss vid parken där vi kommer erbjuda en åktur i vagnen bakom våra fina ponnyer.
Man får gärna klappa lite och mysa och ställa frågor så vi får berätta om våran verksamhet.
Hoppas vi ses där!

 

 

EVENT PÅ TRAVSKOLAN

 

Tandemkörning

Du får se och hjälpa till att sela en travhäst i stallet för att sedan åka på travbanan med en kusk bakom som hjälper dig styra. Ca 1 timme.
800kr/person

 

Jippoarrangemang

Vårat populäraste event som är roligt för ni som är många. Vi delar in i lag där ni tävlar mot varandra. Grenarna är följande:
Ponnyrace. Här instruerar vi er hur man kör en ponny för att sedan kunna ta er igenom en konbana snabbast möjliga utan att riva någon kon eller få ponnyn i galopp.
Trekamp. I första grenen ska ni sätta rätt sak på rätt plats. Ni får travutrustning som hästarna kan ha när dem tränas eller tävlas och ska då lista ut vars på hästen utrustnigen ska sitta.
Andra grenen är ett sulkyrace där ni kör varandra genom en konbana. Men den som springer är blind och den som sitter i sulkyn är döv så här gäller det att sammarbeta.
Tredje och sista grenen är det så kallade spånmonstret och här får man inte vara rädd att få skit under naglarna när du med ett väldigt litet synfält ska hitta saker som gömt sig i hästens box.
Man tävlar som sagt i lag och i varje gren räknas det poäng. Ca 2 timmar.
500kr/person