Tre hemmasegrar på Skellefteåtravet

Gastronomy, Eskils Oda och Macho Man gjorde alla riktigt fina prestationer och vann sina lopp under kvällens tävlingar.

Gastronomy och Christian Månsson (bild ovan) tog enkelt hand om ledningen från sitt innerspår i volten och visade sedan tydligt att han ville köra i ledningen när storfavoriten Antonio Lavec gav dem en rejäl tryckare efter 500 meter.

När Gastronomy svängde in på upploppet var det spel mot öppet mål när han enkelt brisade undan till en mycket lätt seger med 5 längder i sin första start på tiden 1.19,9.


Eskils Oda

Eskils Oda och Ulf Eriksson tog en lugn start från dubbla tillägg och placerade sig sist i fältet av de felfria. 1100 kvar drar Ulf i högertömmen för att avancera men får direkt en kort galopp.

När Eskils Oda sedan ställer sig fortsätter Ulf i tredjespår och bara sköljer över fältet och sitter i ledningen 800 kvar och efter det lämnar ekipaget alla långt efter sig.

Segern skrivs till många längder (läs: halva upploppet) med till synes en hel del krafter sparade i mål på tiden 1.32,4.


Macho Man

Macho Man och Christian Månsson fick en fin start från spår tre och placerade sig i rygg på jättefavoriten Guvenör Godiva och Ulf Eriksson.

När man svängde in på upploppet satt Macho Man klistrad i rygg på favoriten och speedade sedan ner denne på ett fint sätt via open stretch och kunde vinna med huvud och hals.