Tre segrar till Skellefteå på Umåker

Först ut att vinna var Black Bourbon och sedan var det Sonja Kiro:s tur att vara först över mål, innan M.T.Rick Nash kunde spåra till en säker seger.

Black Bourbon och Leif Eriksson (bild ovan) slog på en kortare startgunga innan Leif sedan kunde köra fram och placera den 3-åriga valacken i dödens.

500 meter från mål satte Leif in stöten och fick överta ledingen och sedan var det spel mot öppet mål när ekipaget kunde vinna plättlätt med 5 längder.


Sonja Kiro

Sonja Kiro och Krister Söderholm tog en lugn start och körde sedan spårsnålt från tillägg för att till slut hamna i andra utvändigt.

400 meter från mål tog Krister i högertömmen och fick det svar han ville när Sonja Kiro gick på i tredjespår genom sista sväng och sedan kunde vinna med en halv längd.


M.T.Rick Nash

M.T.Rick Nash spetsade hur lätt som helst från ett fint sjunde spår i volten och väl i ledningen kunde Ove A Lindqvist kontrollera fältet.

Mitt på bortre långsidan började Ove köra undan och fick några längder på övriga som han sedan kunde hålla in i mål, även om Itsu Sisu blev lite närgången till slut.