Jackson S.T. och Aim for the Sun vann i Boden

Det blev två vinster till Skellefteå när Mikael Lindqvist satte dit sina två hästar Jackson S.T. och Aim for the Sun vid Bodens tävlingar under lördagskvällen.

Först ut att vinna var Jackson S.T. (bild ovan) som efter ett lopp i rygg på ledaren Lucky Point och Maria Kurttila, vreds ut mitt på upploppet och kunde vinna med en hals på tiden 1.16,0 efter en spännande slutstrid.


Aim for the Sun

Mickes andra seger under kvällen kom med Aim for the Sun efter att ekipaget tog en extremt lugn start och hamnade sist. Här blev man sittande och 500 meter från mål var man 20 meter efter klungan när hästen fick upp farten.

Genom en sista sväng i vida spår och en mycket bra spurt längst ut över upploppet, kunde man koppla greppet i god tid innan mål. Segermarginalen skrevs till en längd på tiden 1.18,4.