Tre skelleftehästar vann på Solänget

Dagens prestation stod Kajsa och Jessica Lindgren för som vann på nytt banrekord med många längder. Övriga skelleftehästar som segrade var Lodin, även han tillsammans med Jessica Lindgren och Marciano med ryttaren Christina A Hande.

Kajsa och Jessica Lindgren (bild ovan) tog en mycket lugn start, men när det 4-åriga stoet travat in sig var det full fart framåt upp utvändigt ledaren. 600 meter från mål var det ”tack och hej” när Kajsa lämnade övriga hur enkelt som helst och kunde vinna med många längder på det nya banrekordet 1.27,1. En otroligt bra prestation!


Lodin och Jessica Lindgren

Jessica Lindgren vann även med 3-åriga valacken Lodin efter ett liknande upplägg med en lugn start från 20 meter tillägg och sedan bara full fart fram utvändigt ledaren. Efter att ha masserat ledaren hela sista varvet kunde Lodin gå ifrån och vinna säkert med några längder.


Marciano och Christina A Hande

Marciano och Christina A Hande tog en lugn start från bakspår i montéloppet och hamnade sist utvändigt. När de gick in i sista sväng var det långt fram till ledande Cemonroc de Coeur, men efter en mycket bra spurt över upploppet kunde Gabriella Laestander och Bert Petterssons 10-åring ändå vinna rätt säkert med en längd.