Vilken härlig dag på travet

Solen sken på de cirka 800 som besökte travbanan under Boliden Rönnskärsverkens familjedag. Alla såg också ut att stortrivas bland hästar, kaniner, musik, aktiviteter, sockervadd och hamburgare.

Barnen fick möjlighet att köra travskolans snälla ponnys och de lite äldre besökarna sitta upp bakom några av Skellefteåtravets allra bästa tävlingshästar tillsammans med riktiga proffs. Utöver det fanns det massor av andra aktiviteter att prova på och uppleva för både stor och liten, allt från gladiatorspel till sumobrottning.

Under dagen uppträdde också Sean Banan eller som han numera själv kallar sig, ”Sean Trav-banan”, efter att ha kört travhäst fram till scenen innan konserten. Sean körde en lång repertoar av sina kända låtar framför den ivrigt påhejande och glada publiken.

Efter avslutad konsert och autografskrivande var det sedan dags för ”Trav-bananen” att hoppa upp i vagnen ännu en gång och avsluta dagen med ett riktigt race mot bland annat hemmahoppet Rigmor som fick äran att försvara Skellefteåtravets färger.

Efter en visslande avslutning häst mot häst kunde inte ens målkameran skilja ekipagen åt utan det utropades dött lopp, helt i publikens smak 🙂

Vi vill rikta ett stort tack till Boliden som valde att lägga sin familjedag på Skellefteåtravet och inte minst till alla medlemmar som ställde upp och gjorde dagen till den succé den blev.
Stort tack till alla!

Senaste nyheterna

TILL KL.13:00

Två hemmahästar segrade

Imorgon smäller det i Norge

Ändrad provloppsdag

INSTÄLLT