Tre hemmasegrar på V64

Det blev en bra kväll på Skellefteåtravets V64 med hela tre segrande hemmahästar på en regnvåt men ändå bra bana.

I V64:ans andra avdelning segrade hemmabanans spännande nyförvärv I’ve Got Pepper med Ove A Lindqvist i sulkyn. Ekipaget som var storfavoriter kördes fram och övertog ledningen när den värsta startrusningen var över. Man fick sedan bestämma ett varv innan de utmanades rejält av en annan skelleftehäst, nämligen Maestro Bianco och Christian Månsson. Men I’ve Got Pepper hade inga problem att freda sig och kunde till slut vinna med 1,5 längd.


Global Daylight och Christian Månsson

I V64:ans tredje avdelning fick vi trettio mycket glada andelsägare när hemmahästen Global Daylight och Christian Månsson drog det längsta strået efter att ha startat från 20 meters tillägg. Ekipaget sökte sig direkt ner i tredje invändigt men varvet kvar klev de ut i andra utvändigt och kunde sedan koppla greppet på ledaren när man svängde in på upploppet. Segern blev till slut enkel och Christian kunde göra segergest en bra bit innan mål i 2,5 längders ledning före tvåan Jorinda och Ove A Lindqvist.


Guli Orkan och Malin Viklund

I V64:ans femte avdelning var det dags för nästa hemmahäst att vinna. Guli Orkan och Malin Viklund snabbstartade till spets och svarade resolut ledningen när frågan ställdes av Stålviktor och Sandra Eriksson. Väl i ledningen så blev loppet rätt så odramatiskt och Guli Orkan kunde vinna på lätta ben med 3 längder före duktigt kämpande Stålviktor.

Senaste nyheterna

TILL KL.13:00

Två hemmahästar segrade

Imorgon smäller det i Norge

Ändrad provloppsdag

INSTÄLLT