Medlemsmöte onsdag 16/8 kl. 18.30

Vi kallar alla medlemmar till informationsmöte onsdag den 16 augusti kl. 18.30 i nya restaurangen, där vi bjuder på pizzaslice och informerar om verksamheten.

Vi kommer att berätta om hur allt har fungerat under sommaren efter det att Joakim Johansson valde att säga upp sig och avslutade sin tjänst i mitten av maj. Det är viktigt att vi stakar ut vägen vi skall ta framöver och uppmanar därför alla medlemmar att komma på mötet och göra sin röst hörd. Det är extra viktigt att vi som förening tillsammans kommer överens om målen med verksamheten och sedan hjälps åt att nå dem.

Anmälan
För att kunna köpa rätt mängd slicade pizzor är det viktigt veta hur många som kommer, så anmäl er till medlemsmötet senast fredag den 11 augusti kl. 16.00 till rigmor.berglund@skelleftea.travsport.se.

Viktigt
Vi ser mer än gärna att ni som har frågor/idéer/förslag/tankar eller annat gällande verksamheten, tävlingar mm mailar dessa till rigmor.berglund@skelleftea.travsport.se, så skall vi försöka räta ut frågetecken som kan finnas.
(Givetvis är alla mail helt konfidentiella (anonyma) och kommer inte att sparas, vi vill bara veta lite om vad våra medlemmar kan ha för tankar/frågor innan mötet)

Välkomna!

Senaste nyheterna

TILL KL.13:00

Två hemmahästar segrade

Imorgon smäller det i Norge

Ändrad provloppsdag

INSTÄLLT