I’ve Got Pepper vann lätt i Umeå

Skellefteåtravets spännande nyförvärv gjorde ingen besviken när han segrade som jättefavorit i ett autostartlopp över kort distans på Umåker.

I’ve Got Pepper och Ove A Lindqvist tog enkelt hand om ledningen från spår två bakom bilen, men då Sandra Eriksson bakom Fancynancyclancy bestämt sig för att gasa släppte Ove över ledningen efter en liten bit.

Ove lämnade direkt ryggen på ledaren och gick ut i andraspår för att överta ledningen, men fick då lite tjuvsvar av Sandra. Första 500 meter gick efter snabba 1.09,5 innan de till slut körde sig till ledningen varvet kvar.

Farten hölls uppe och första 1000 gick på 1.11,7 samtidigt som Ove då verkade ha bestämt sig för att lägga in överväxeln och lämnade övriga fältet efter sig.

I’ve Got Pepper fick genast några längder ner till andrahästen som sedan hölls ända in i mål. Vinsten blev till slut enkel och skrevs till 3.5 längder före Celine P och Tamara Skutnabb på andra plats.

4-årige valacken har nu gjort två starter för sina nya ägare och bägge framträdandena har resulterat i segrar. Fortsättning följer garanterat!

Senaste nyheterna

TILL KL.13:00

Två hemmahästar segrade

Imorgon smäller det i Norge

Ändrad provloppsdag

INSTÄLLT