Lunchtrav måndag 17 juli

Travsommaren med vackert väder och bra sport fortsätter med lunchtrav och åtta lopp nu på måndag. Fri entré med första start kl. 12.20 (entrén öppnar kl. 11.00). Ett utmärkt tillfälle att komma till Skellefteåtravet och äta en god lunch och njuta av loppen.

Vi ser fram emot en riktigt spännande tävlingsdag med fulla lopp och hästar från hela Norrland och norra delarna av Norge och Finland. Banan är också den i absolut toppskick, vilket visade sig tydligt under den senaste tävlingsdagen då hela fyra nya banrekord sattes.

Vår uppfräschade anläggning har gjort att det känns både mysigt och trevligt att besöka banan och få uppleva travet live. Totohallen har fått sig ett ansiktslyft och här kan man sitta ner och äta en hamburgare eller bara ta en kopp kaffe eller glass från kiosken. Nya restaurangen är öppen alla travdagar och i den kan man både förboka plats via vår krögare K7 (0914-106 00) eller bara droppa in och avnjuta deras fantastiska mat, som förövrigt fått många lovord under säsongen.

Dagens lunch (måndag den 17 juli)
Nya Restaurangen
Oxbringa med pepparsås eller Fiskpudding med skirat smör 125kr (fr. kl. 11.00)
Stallbackens Restaurang
Kåldolmar med gräddsås, potatis och lingon 125kr (fr. kl. 10.30)
Kiosken i totohallen
Hamburgare, glass, kaffe, dricka och godis.

Stallbacksvandring (måndag den 17 juli)
Möt upp Lars Granlöf vid entrén så tar han er med på en trevlig tur på stallbacken där ni får uppleva tävlingshästarna på nära håll och höra tränarna berätta.
1:a visningen går från entrén kl. 11.15
2:a visningen går från vinnarpodiet efter tredje loppet.

Missa inte V86/STL onsdag 26 juli
När vi ändå är på ”G” med att berätta om kommande saker så påminner vi om V86/STL onsdag den 26 juli, vilken är vår stora sportsliga folkfest under året. Då är det verkligen läge att besöka travbanan och få uppleva sporten när den är som allra bäst, samt självklart äta och dricka gott tillsammans med alla de andra besökarna.
Vi ses!

På bilderna ser ni hemmavinnarna från den senaste travdagen, Lia Stubin med Hanna Gustafsson (överst) och Mira Kiro med Jerker Bjurman. (Foto: Ellen Karlsson)