Hemmalagets chanser under V86-kvällen

Vi har kollat med hemmakuskarna om vad de tror om sina uppsittningar under V86/STL-kvällen onsdag den 26 juli. Det kommer många riktigt bra tillresta hästar, men vi hoppas ändå att nån eller några av hemmakuskarna kan vara med och hugga om framskjutna placeringar när det är 16 miljoners jackpot. Kom och heja fram hemmalaget när travets ”elitserie” besöker Skellefteåtravet!

Lopp 1
6. Cash Avicci (Jens Eriksson): Hästen har gjort det bra i loppen på slutet, så formen sitter där. Han är hyggligt snabb ut men distansen är ett litet minus.
10. Maestro Bianco (Ove A Lindqvist): Kommer med full form och gjorde en stark upphämtning efter startgalopp sist. Kort distans och spåret är ett frågetecken, men tycker ändå han ska räknas tidigt.
11. Global Daylight (Christian Månsson): Hon är gynnad av distansen men läget blev tyvärr iskallt för hennes del. Jagar pengar i första hand.

Lopp 2
3. Olea Håleryd (Ove A Lindqvist): Hon har varit lite av en besvikelse i år, men nu är distansen den rätta även om hon ställs mot tuffa hästar. Hon kommer garanterat göra ett bra lopp, sedan får vi se hur långt det räcker.
9. A.W.`s Fastlight (Christian Månsson): Söker efter den rätta formen och det är första i sulkyloppet på ett tag. Vi ligger lågt på förhand.

Lopp 3
2. Victory Lee (Ove A Lindqvist): Hästen har gått rätt så bra, men nu är det lite för bra hästar emot. Det blir det att smyga med och hoppas på pengar.

Lopp 4
3. Nygaards Solan (Ove A Lindqvist): Hästen möter för bra motstånd och jagar en matlapp i första hand.
4. Philip (Per Gustafsson): Hästen har stått över lite så jag kommer att köra ett snällt lopp och jaga pengar.
11. Fyrkrafs (Jens Eriksson): Han är uppåt i form efter att ha fått ett par nyttiga lopp i kroppen efter sin fina vinter. Vi fick ett skapligt utgångsläge med springspår på 20 meters tillägg och hittar vi ner i främre träffen så kan vi vara med i segerstriden.
13. Guli Stella (Leif Eriksson): Har fått ett dåligt spår och kommer att smyga med och försöka tar det som bjuds till slut.

Lopp 6
1. Pydin (Ove A Lindqvist): Min ”älsklingsnordis” som jag verkligen gillar. Har bra spår och kan nog vara bland de tre om det skulle lösa sig.

Lopp 7
7. Maybach W.F (Ove A Lindqvist): Gjorde ett riktigt topplopp senast. Allt blev fel då vi hamnade invändigt långt bak efter att ha fått galopperande häst i knäna direkt efter start. Var sedan tvungen styra på långt ut i spåren, men hästen levererade en femstjärnig spurt till tredjeplatsen. Måste ha riktigt bra chans trots spår långt ut!
9. Roller Coaster Ås (Christian Månsson): Vi har siktat på detta loppet ett tag. Känslan är att formen ska vara bra och han har visat förut att han duger gott i dessa sammanhang. Barfota runt om och han är värd att streckas.

Lopp 8
6. Dwayne Zet (Ove A Lindqvist): Jag har aldrig kört hästen. Jag vet att den är riktigt snabb, men kan inte uttala om chanserna mot dessa hästar.

Lopp 9
8. Olly Håleryd (Ove A Lindqvist): Spåret är ett klart minus, men att formen är på topp visade hon sist när hon vann V86 på lätta ben. Vi hoppas att det löser sig från spår åtta, för då bör hon kunna gå en 11-tid och ha bra chans att vinna loppet. Min bästa chans under kvällen!

Lopp 10
1. No Limit Express (Ove A Lindqvist): Jag har aldrig kört hästen och kan därför inte uttala mig om chanserna.
3. Brida (Jens Eriksson): Har fått ett fint läge men bara gjort ett lopp i år och då blev det galopp. Hon söker formen och får lifta med och ta det som går till slut.

Lopp 11
3. Astrid Avenue (Ove A Lindqvist): Hon möter för bra motstånd denna gången och jagar en matlapp.
6. Nisaba (Jens Eriksson): Hästen var riktigt fin då jag vann från ledningen näst senast och har ingen koll på senaste starten. Men hon har fin styrka om travet flyter, men brukar tyvärr ha svårt att runda fält utan löper bäst på innerspår.

Senaste nyheterna

TILL KL.13:00

Två hemmahästar segrade

Imorgon smäller det i Norge

Ändrad provloppsdag

INSTÄLLT