Biljettsläpp Midsommar och STL/V86

Fredag 25 maj kl.14.00 släpps biljetterna till Midsommar och STL/V86.

Till midsommar den 24 juni blir det folkfest med fantastiska travtävlingar och massor av andra spännande aktiviteter för både stora och små.

Boka gärna bord och ät vår krögares fantastiska midsommarbuffé i den nya restaurangen. I den gamla restaurangen är det ”drop in” och pubmeny med burgare, pizza, fish & chips med mera. Ute på området kommer det att finnas möjlighet att köpa langos av Smålands Langos, thaimat av Pad Thai Mix, parisare från Bastuträsk charkuteri, hamburgare från Burträsk Värdshus och munkar & chorros från Jafaris.

Under kvällen kommer partybandet ”Cykel på köpet” att underhålla publiken vid flera tillfällen. Mer information om kvällen kommer att presenteras löpande under Midsommarfliken.

 

STL/V86 har vi turen att få arrangera onsdag den 26 juli, mitt i högsommarvärmen. Det är en storsatsning där vi tillsammans med Svensktravsport kommer att bjuda på en fantastisk kväll med trevliga aktiviteter och travtävlingar i toppklass. Vi har dessutom beställt kanonväder 😉

Varmt välkomna till sommarens folkfester!

Senaste nyheterna

TILL KL.13:00

Två hemmahästar segrade

Imorgon smäller det i Norge

Ändrad provloppsdag

INSTÄLLT