Ett nytt banrekord på en fantastiskt fin bana!

Förutsättningarna var mycket bra för kvällens tävlingar. soligt, ca 8 grader varmt, och en bana i perfekt skick för att skapa de bästa förutsättningarna- goda resultat för de aktiva.


Krakas

Det resulterade i ett nytt banrekord för ston 5- år och äldre 1640, auto.

I lopp 7 stod Krakas för ett nytt banrekord, körsven för kvällen tillika tränare Jan Ove Olsen. Krakas tog ledningen från start och släppte den aldrig, hon höll ett jämt och hårt tempo genom hela loppet och avslutade de sista 500 strax under 1.11. Nytt banrekord för ston 5 år och äldre 1640 auto, 12,0.

Det var en mycket lyckad kväll överlag på banan. Loppisrekord med ca 20 bord, den första av två kvällar där vi kör loppis, nästa tillfälle är den 5 juni. Den kvällen får vi se om vi kör inne eller ute beroende på väder? Kör vi inne finns det fortfarande några platser kvar, kör vi ute har vi inga begränsningar.
mejla rigmor.berglund@skelleftea.travsport.se om ni vill boka en plats.

Burträsk värdshus levererade och det var rekordmånga som kom för att avnjuta deras fantastiska mat denna kväll. Både de aktiva och våra gäster på publikplats hade bara lovord över deras mat och service. Så vill ni nu ta chansen på att äta fantastisk mat, kom ut på vår travbana på tävlingsdagar för antingen lunch eller middag med att glas med något gott i till maten.
Vi har gott om parkeringar och dessutom kan ni se fantastiska travtävlingar under tiden ni äter.

Att vi kan genomföra så bra tävlingar beror på all förberedelse från sportkontoret, banmästare, banskötare samt alla funktionärer som är fantastiskt duktiga på sina positioner och alltid gör sitt bästa för att alla aktiva ska kunna prestera sitt bästa med sina hästar.

Nästa tävlingsdag 15 maj är det lunchtrav med första start kl.12.20, välkomna ut på en lunch och se några lopp.

Senaste nyheterna

TILL KL.13:00

Två hemmahästar segrade

Imorgon smäller det i Norge

Ändrad provloppsdag

INSTÄLLT