Information till aktiva

Information till aktiva gällande anläggningen/ travskolans verksamhet.

Ett av våra mål med travskolans verksamhet är att ge familjer med barn och ungdomar ett större intresse för travsporten, och ni aktiva tränare/hästskötare som tränar är många gånger stora förebilder. Travskolans verksamhet utför utbildning på banan, rakbanan och körplanen under alla veckodagar och under ponny-tiden på lördagar. Ekipage med reflexvästar är under utbildning så vidta gärna extra försiktighet om ni ser eller möter någon grupp med barn/ungdomar eller ekipage med varselväst.

För att läsa mer information om tider där ni kan behöva vara extra uppmärksam finns HÄR!

OBS! Ponnytiden på lördagar kl.12.00-14.00 får endast ponnyekipage vistas inne på travbanan. Detta är på grund av säkerhetsskäl då orutinade ekipage (kuskar, ryttare och ponnyer) är ute på banan i utbildningssyfte och risken för olyckor är större än vid andra lektioner. Därför avvisas stora hästar från banan under ponnyverksamhetens tider på lördagar.

Nu är också sidan Anläggningen uppdaterad för att göra det enkelt för aktiva att hitta information kring anläggningen, öppettider och annan viktig information gällande banan.

Senaste nyheterna

TILL KL.13:00

Två hemmahästar segrade

Imorgon smäller det i Norge

Ändrad provloppsdag

INSTÄLLT