Ponnytravgala Skellefteponnytravklubb

Lördagen den 11 februari på Medlefors Hotell & Konferens arrangerade Skellefteponnytravklubb årets stora höjdpunkt för våra unga aktiva, Ponnytravgalan.

En festfylld kväll där klubben tillsammans med sina medlemmar prisade 2022 års ponnypresentationer med gemenskap, god mat, show och roliga aktiviteter för både unga och vuxna. Nedan hittas alla pristagare för ponnytravåret 2022.

Årets Kusk 10-12 år:

Hilda Sundbom Hansson

Årets Kusk 13-15 år:

Vilja Pettersson

Årets Kusk 16-25 år:

Neela Larsson

Årets Monté ryttare:

Elsa Lundström

Årets Häst kategori A:

MIMMI

Årets Häst kategori B:

FLÄDER

Årets Komet:

PEJNARVE SPIRA

Årets Läromästare:

GRANSJÖNS KANON

Årets Veteran:

ATLAS

Under kvällen delade ponnytravklubbens styrelse ut ett hederspris till Moa Säll som hyllades för hennes brinnande arrangemang för ponnytravsporten, ungdomarna och klubben. Tack Moa för allt du gör för travskolan, ungdomarna och sporten i Skellefteå!

Vi önskar alla aktiva ponnykuskar och nyblivna ponnykuskar ett stort lycka till under tävlingssäsongen 2023 . Nu väntar alla spännande travrika äventyr runt hörnet. På bilderna ser vi några av alla pristagare som tog emot pris under ponnytravgalan den 11 februari.

Fotograf för samtliga bilder från ponnytravgalan är Sophie Nyblom.

Senaste nyheterna

TILL KL.13:00

Två hemmahästar segrade

Imorgon smäller det i Norge

Ändrad provloppsdag

INSTÄLLT