Nya tag för prov-och utbildningslopp

Nya tag för prov- och utbildningslopp

Det är i allas vårt intresse att ha provlopp/utbildningslopp och dessa skulle vi önska att det blev fler som deltog i. Därför har vi landat i lite förändringar och hoppas att fler ställer upp och hjälper varandra i träning.

Vi kommer att köra en lördag nu då ljuset ej hunnit fram riktigt ännu på kvällstid, sedan kommer vi att köra onsdagskvällar.

Vi har ändrat så att det kommer att vara två alternativ till farter vilket vi hoppas gör att alla respekterar de tiderna som man anmäler sig till, har man varmblod som  inte vill springa så fort så går det bra att anmäla till 40-tempo för kallblod:

Varm 25 tempo

Varm fri fart

Kall 40 tempo

Kall fri fart

Önskar man något annat tempo så kan man skriva det i meddelanderutan. Vid utbildningslopp så är det två omstarter, vi önskar att ni kan ställa upp och hjälpa licenstagarna att få bra förutsättningar att träna på detta moment, men är det så att man endast önskar delta i giltiga starten måste man skriva det i meddelandet.

I provlopp- där licenstagare inte deltar är det fritt att köra fri fart sista 200 metrarna.

Som sagt vi vill sporra alla medlemmar hästägare/tränare att komma och träna sina hästar tillsammans. Gemenskap på och utanför travbanan för att ni alla ska få så bra förutsättningar som möjligt för era hästar att bli sitt bästa jag.

Samt att ni alla känner ”Skellefteåtravetandan”, att glädjas och vilja pusha varandra framåt, ge varandra tips och idéer – tillsammans växer vi och får framgångar. En levande stallbacke med medlemmar som använder den, känner ett ansvar för den och alla som är där gör oss starka!

Onsdag 28 juni kör vi extra kval och premielopp kl.18.00

lördag 25 mars kl.10.00

onsdag 5 april kl.18.30

onsdag 12 april kl.18.30

onsdag 19 april kl.18.30

onsdag 26 april kl.18.30

onsdag 10 maj kl.18.30

onsdag 17 maj kl.18.30

onsdag 24 maj kl.18.30

onsdag 31 maj kl.18.30

Senaste nyheterna

TILL KL.13:00

Två hemmahästar segrade

Imorgon smäller det i Norge

Ändrad provloppsdag

INSTÄLLT