En God Jul med V75 i Umeå

Skellefteåtravet ser fram emot en God Jul med trav på juldagen i Umeå.
24 hästar från Skellefteå startar på Umåker varav 18 inom V75-spelet.
Får vi oss någon seger i V75 på juldagen – Olly Håleryd, Selmer I.H., Olea Håleryd, Ivarsviking och Eskimo Brother ser ut att bli mest spelade av ”de våra”.

På juldagen står Umåker värd för V75 med fina och spelintressanta lopp över hela linjen.
Första start för V75 är klockan 16.20 (tävlingsstart med lopp 1 i Umeå klockan 14.45)
18 hästar tränade i Skellefteå är med på V75 och ska man tro förhandstipsen är det återigen hästar från tränarparen Ann-Catrin Frisk och Ove A Lindqvist samt Gabriella Laestander och Bert Pettersson som har de bästa chanserna.
12 Selmer I.H. (V75-7) delar favoritskapet med Bodenhästen 3 Devils Tongue i det avslutande loppet. Selmer fick ett bakspår över 2140 meter vilket är illa.
Tipsföretaget Dagens Spel kommenterar starten i ATG:s startlistor: ”12 Selmer I.H. har fyra raka segrar och har matchats för att hitta formen nu när han har sin bästa årstid. Toppintryck och tippas”.
Ann-Catrin Frisk och Ove A Lindqvist startar båda sina Håleryd-hästar som de haft fina framgångar med i vinter.
5 Olly Håleryd (V75-5) möter hingstar och valacker i Kurt Anderssons lopp men går ändå mot ett stort favoritskap. Dagens Spels tipskommentar: ”Olly Håleryd har testat på V75-konkurrens och gjort det bra med flera tätplaceringar. Fina vinster också i Norrland och tuff häst”.
5 Olea Håleryd i V75-4 visade toppform i Finland i den senaste starten (loppets spurtare efter galopp) och kan vara vinnaren i Vinterstoet. Men hur är det för henne att tävla på brodden?
Amatören Nicklas Lundgren från Skellefteå tränar och John Östman kör 3 Ivarsviking (V75-6) som tävlar om ett förstapris på 100 000 kronor i Lappbarrys lopp. Ivarsviking är en av många outsiders.
Amatören Stefan Lundmarks 9 Eskimo Brother (V75-1) trivs riktigt bra på vinterbana och kommer med en färsk seger från Umåker.
Kolla in startlistor och program – det här är bara några ekipage av alla med chans på V75!

https://cdn.travsport.se/racecards/trot/sport/595294.pdf

Skellefteåtravet önskar alla aktiva och publik en God Jul!

Foto: Thomas Blomqvist, TR Bild