HJÄLP OSS ATT HJÄLPA

Denna månad blir våra hjärtan blåa i kampen mot prostatacancer.
Hela månaden har vi temat blått och involverar våra elever och hästar. Hästarna bär blå utrustning och vi har blåa rosetter och band så eleverna kan göra hästarna extra fina under en månad där vi sänker en extra tanke till dem som drabbas hårt i en orättvis sjukdom. Hjälp oss att uppmärksamma och tillsammans stötta i kampen mot prostatacancer.

Genom att skänka en gåva till Mustaschkampen så bidrar du även till Skellefteåtravet och Travskolan då ATG delar ut en check till dem fem travbanor som samlat ihop mest där vinnaren får hela 100 000 kr. Tillsammans kan vi hjälpa i kampen mot prostatacancer samt stötta vår Travskola och travbana.

Hjälp oss att hjälpa genom att skänka en gåva till vår insamling!
På Instagram och Facebook kan du följa vår resa tillsammans denna månad.
Där finns även en länk i profilen och i inläggen där du kan skänka din gåva samt följa hur det går för oss. Dela gärna inläggen vi gör på dina egna sociala medier och sprid ordet.

SKÄNK DIN GÅVA VIA LÄNKEN NEDAN

https://insamling.prostatacancerforbundet.se/fundraisers/skelleftea-2022