Tandemkörning på Travskolan

Travskolan erbjuder Tandemkörningar till både privat personer och företag. En upplevelse med riktiga hästkrafter, under förgående vecka hyllades travskolan och hästen Spy Valley (Valle).

På min 60- årsdag hade jag mitt livs roligaste upplevelse hos er. Jag känner att jag inte hann tacka er ordentligt så vill passa på att göra det såhär.

Gårdagen var en överraskning och när vi svängde in på travbanan blev stressfaktorn hög. Ni och Valle lyckades faktiskt att få den rädsla för hästar jag hade när jag gick in i stallet förvandlas efteråt till känslan ” Wow, det här vill jag göra igen”. Att köra var sååå kul och tänk att jag med stöd från er till och med tordes sela av, duscha och ” natta” honom.  Stort tack av hela mitt hjärta till er som tog hand om en lätt stressad 60-årig människa och fick mig att önska att jag var 20 år igen.

Viktigast av allt, ge Valle en stor kram, han var bäst. Än en gång stort tack, sköt om er och hästarna. – En lycklig 60 åring

Vill du också uppleva den oslagbara känslan av att köra trav häst? Boka ditt Tandem event på Travskolan!

Kontakta oss för din bokning på travskola@skelleftea.travsport.se