Sommarfest/prisutdelning

När vi sjösatte planeringen för galan så var planen att genomföra en fysisk gala, bara dagar efter beslutet så stramades restriktionerna åt och vi gick över till att planera en digital gala.
När vi skulle släppa information om den så släpps restriktionerna.
Detta gör att vi känner att en fysisk tillställning är trevligast, dock så är smittspridningen fortfarande hög och dessutom så måste det planeras om till en fysisk tillställning istället. Vi tänker därför att vi avvaktar varmare väder då viruset blir slöare.

Tanken är att kunna träffas utan att fler ska bli sjuka och att vi ska kunna göra ett bra evenemang där så många som möjligt kan vara med. Vi känner att en sommarfest/prisutdelning blir en perfekt tillställning.

Datum kommer dock att ändras till lördag den 4 juni då kommunen har stor personalfest den 11 juni, och vi har säkerligen ett flertal människor som har kommunen som arbetsgivare. Vi hoppas och tror att detta kommer att bli en tillställning där vi blir många som har en trevlig eftermiddag tillsammans med tävlingar och lekar samt att vi senare på kvällen får äta gott och fira 2021-års prestationer.

Vi återkommer med mer information närmare tillställningen.
Så boka in den 4 juni!
Skellefteåtravet