Årspremiären närmar sig

Söndag är det dags för en ny säsong.

Så härligt att det är dags att köra igång säsongen 2022! Bra med häst i loppen och vi kör på en lite ovanlig tid för att vara breddtrav, kl.12.20 istället för 11.10 vilken är den vanliga tiden vid breddtrav annars. Nu i eftermiddag fick vi klart med menyn till stallbacken, den finns nedan. Om ni scannar QR-koden på framsidan på programmet så kommer ni till Tickster där ni kan boka en gratisbiljett. Det som är viktigt att veta är att alla måste ha en biljett från Tickster samt sitt Covidbevis med sig. Bokar man en plats inomhus så är det en sittplats, man får inte vara stående inomhus. Vi får alla försöka att hjälpas åt med att hålla nere smittspridningen genom att hålla sig i sällskap med max 8 personer, hålla avstånd och stanna hemma om man har minsta symtom. Varmt välkomna på söndag, vi bjuder all publik på en varmkorv i totohallen.

Varmrätt
Kycklingfilé med svampsås samt vitlök och örtrostad potatis.
Tillbehör
Grönsallad med tomat, rödlök, oliver och gurka
Mjukt Bröd
Smör

100 kronor inklusive måltidsdryck, kaffe och kaka. Välkomna