Ge din gåva idag!

Under november månad blir Skellefteåtravets hjärtan blåare för att ge kraft att kämpa mot prostata cancer. Vi är med i en insamling för MUSTASCHKAMPEN. Genom att sänka en gåva till Mustaschkampen så bidrar du även till Skellefteåtravet och Travskolan då ATG delar ut en check till dem fem travbanor som samlat in mest där vinnaren får 100 000 kr.

Tillsammans kan vi hjälpa i kampen mot prostata cancern samt stötta vår travbana💙

Cancer skördar tusentals liv i Sverige varje år och de flesta känner någon som drabbats. Under november månad är Skellefteå travbana med i Mustaschkampen för att bekämpa prostatacancer som är Sveriges vanligaste cancerform.

Insamlingen sker tillsammans med de andra travbanorna i Sverige för att stötta Mustaschkampen. Tillsammans med vår publik och alla som är engagerade i och omkring travet är vårt mål att få hela Trav-Sverige att sluta upp och gemensamt tackla cancern.

Ge din gåva under denna länk.
Det går med både kort och Swish.
Kom ihåg att stor som liten gåva gör skillnad. Tillsammans är vi starka!

Skellefteå travbanas insamling till Mustaschkampen | Starta en insamling till förmån för Prostatacancerförbundet (prostatacancerforbundet.se)