Fyra segrare på Umåker

Skellefteå fortsätter med fina resultat och denna gång på Umåker med hela fyra hemmasegrar. Skellefteåhästarna dansade runt på den nya isade vinterbanan.

Lopp 1: NoLimitJimMit (Micael Melander/Gabriella Laestander) lyckades köra sig till ledningen vid ingången till första sväng. Fick öppna 15,6/500 och 16,0/1000. Sedan kunde Melander kontrollera händelserna hela vägen in i mål.

Lopp 3: Guldhagens Kevin (Christian Månsson) tog rygg på ledande stallkamraten från start. Gick ut dryga halvvarvet kvar och utmanade ledaren. Kopplade greppet 100 kvar till säker seger.
Ros Svarten tog hand om ledningen och fick ge sig mot stallkamraten mitt på upploppet, men ordnade en stalldubbel till Månsson.

Lopp 4: Avaboy (Micael Melander/Gabriella Laestander) inledde utvändigt ledaren, men kördes till ledningen efter ett halvvarv. Blev rejält utmanad på upploppet, men kunde ärligt svara och hålla undan till säker seger. Bra!

Lopp 6: Love You Long Time (Ove A Lindqvist/ Ann-Catrin Frisk) galopperade från start och tappade massor av mark. Kördes ikapp och förbi fältet till ledningen efter 1000m. Drog sedan undan till en överlägsen seger. Bara bäst!

På bild Guldhagens Kevin- Christian Månsson.

Text tagen från Umåkers Facebook
Bilder tagna av Jenny Rehnman