Hanna & Forsunders första seger

Hanna Gustafsson och Forsunder tar sin första seger tillsammans på Umåker under kvällens första lopp. Forsunder gjorde sin tredje start i karriären och vinner efter ett mycket snyggt kört lopp av Hanna på nya rekordet 1.36,9g /2140. Favoriten som låg i ledning krigade dem ner på upploppet efter att ha kommit sig fram mellan två hästar i andra spår i sista kurvan. Därefter var det Forsunder som hade bästa farten och mest krafter kvar för att vinna med 2 längder. Segern var värd 10 000kr.
Forsunder tränas av Jan Gustafsson och ägs av hela familjen.

Hanna som varit nära på seger med andra familjehästen Forspärla trodde att första segern hennes skulle kommer med Pärla sa hon i segerintervjuen men blev glatt överaskad att hon och Under istället fick dela detta tillsammans.

Stort grattis Hanna och familjen Gustafsson!

 

Bild tagen av Britt Lindgren på Forsunder och Hannas kvallopp.

Senaste nyheterna

En trevlig årsfinal

Försenat tåg

Lia Stubin vann i Umeå

Två skellefteåsegrar i Boden

TILL KL.13:00

Två hemmahästar segrade

Imorgon smäller det i Norge