Viktig info om Travrestaurangen

Viktigt meddelande gällande Skellefteåtravets restaurang. Vi kan berätta att vi hittat en ny lösning på restaurangsituationen på ett snabbt och mycket tillfredsställande sätt för kommande tävlingsdagar. Mer information kommer. Vällagad mat kommer att serveras på stallbacke, travrestaurang och utomhus på publikplats våra större travdagar 14/9, 2/10 och 15/10. Bara att boka på hemsidan, nu närmast till tisdagens fina tävlingar med V64 och Dagens Dubbel. Några fler platser på restaurangen kommer dessutom att släppas till V75-dagen kl 09.00 nu på tisdag den 14/9. Breddagen 25/9 är restaurangen stängd. Berätta för era vänner att det är fri entré till publikplats för alla på våra V75-tävlingar. Sprid budskapet. Det kommer finnas aktiviteter för alla åldrar och vore fantastiskt om vi blev många!

Vi ses!

/J.J