V75 nu på lördag

Äntligen är veckan här!
Nu på lördag den 2 oktober är det travfest och familjedag på Skellefteåtravet.

Som du säkert har noterat häver myndigheterna alla restriktioner onsdag den 29 september. Då kommer alla travbanor återigen välkomna alla travälskare tillbaka till publikplats utan begränsningar, och dessutom bjuder Svensk travsport på entréavgiften till alla som vill komma på travet.

Barnaktiviteter.
Vi kommer att ha aktiviteter för barn vid travskolan med hoppborgar, käpphästtävling, rita & pyssla, stallpyssel (rykta & sköta om häst), ridning, körning, hoppborgar, filmvisning.
Ponnytravet säljer också fika i logen.
I totohallen finns Monte Pyton, elektrisk häst, mindre utställning med prylar från Stig Lindmarks fantastiska karriär, samt fika, kaffe, dricka och godbit.

Mat.
Kommer att finns att köpa från foodtrucks och Svansele Vildmarkscenter som finns på plats och lagar mat över öppen eld. Vi lottar ut fina priser på biljetterna och på tävlingar på plats. Säkra en plats genom att registrera dig för en gratisbiljett.

Stallbacken.
Samtidigt som läktarna och de publika ytorna öppnas upp den 29 september kommer även stallbacken i viss mån att öppna för hästägare och andra som har rätt att befinna sig där under tävlingsdagar. Det har varit en utmanande tid för alla och särskilt för hästägare som inte kunnat följa sina hästar så nära som de vill.  Under V75 är hästägare i viss mån välkomna att besöka stallbacken, äger du starthäst som tävlar den 2 oktober och vill komma och besöka stallbacken ber vi dig att kontakta Sportkontoret i god tid före aktuell tävlingsdag.

Den 15 oktober är ALLA med aktuellt och giltigt hästägarkort välkomna till stallbacken. Årsetikett 2019 och 2020 är giltiga.

Biljetter
Svensk travsport bjuder på entrén till alla tävlingar och du registrerar dig för att få en gratisbiljett. Biljetterna bokar du här. Vi släpper in ett begränsat antal bilar och husbilar på området och därför är det viktigt att boka biljett även om den är gratis.

För dig som bokat bord i restaurangen kommer vi snart att uppdatera sidan med menyn. Du kommer också att få läsa om den i travprogrammet.

Entré utomhus. Gratis.

Restaurang 550 kr
Drive in med husbil, begränsat antal.
Drive in med bil, begränsat antal.

Boka biljett här

Varmt välkommen till V75 på Skellefteåtravet den 2 oktober.