Biljettsläpp till V75

Nu släpper vi biljetterna till entrén och restaurangen till V75 dagen som avgörs på Skellefteåtravet lördag 2 oktober med första start 14:45.

Med anledning av nationella föreskrifter och allmänna råd om allas ansvar att förhindra smitta av covid-19, så håller Skellefteåtravet öppet på publikplats utomhus för 600 personer. Detta gäller tills nya besked kommer. Om deltagarbegränsningarna tas bort under september månad kommer vi tillåta fler bokningar i restaurangerna samt utomhus.

Restaurangen har separata regler. Alla biljetter bokas via hemsidan. Klicka här för att komma till bokningen. Fullbokat? Håll koll på deltagarbegränsningarna, förändras de kan vi släppa in fler. Vad som serveras kan du se i travprogrammet.

Biljetter

Entré utomhus
200 kr

Restaurang
550 kr

Drive in, husbil med 2 pers
500 kr

Drive in, bil med 2 pers
450 kr

Önskar du köpa fler biljetter för fler personer i bil köper du enskilda entrébiljetter.

Området är uppdelat för gäster i restaurangen och för publik utomhus. Vid förändrade restriktioner ändras reglerna, vi uppdaterar hemsidan så snart det kommer nya besked. Det är väldigt viktigt att vi fortsätter hjälpas åt för att inte bidra till smittspridning – håll avstånd, sköt handhygienen och åk inte på sammankomster om du har symptom på covid-19.

Varmt välkommen till V75 på Skellefteåtravet!