Viktig information

Blivit tokigt då aktiva kommit in för att köra snabbjobb när boxar i E- stallet är iordninggjorda inför tävling. För att vi ska slippa dubbeljobba så påminner vi om denna information som finns här på hemsidan under ANLÄGGNING.

Vid tävlingar:
Banan stänger alltid 12:00 dag före tävling, om inget annat meddelas.
Veckodag på tävling styr, så hyvling av bana kan ske annan dag än torsdag.
Ändringar meddelas på hemsidan.
Boxar iordningställs två dagar före tävling. De 5 boxarna längst upp mot duschstallet i E-stallet lämnas fram till 12:00 dagen före tävling  – för snabbjobb på ex rakbanan. (Titta noga så du ej tar en box som är färdig.)

Påminner även om boxönskemål vid tävling:
Önskemål om placering och/eller sällskapshäst skall göras i anmälan. Om man missar det så mailar man senast dagen efter anmälan till amalia.larsson@skelleftea.travsport.se eller ringer till 0910-71 11 63.

På tävlingsdagen är det absolut förbjudet att utnyttja fler än en box/häst eller ta box i annat stall än häst är tilldelad utan att kontakta inskrivningen. Kolla därför noga stall och boxnummer innan du ställer in din häst.

Vi har fått önskemål om att ändra tider och regler på rakbanan. Vi kommer titta på detta och uppdatera informationen på hemsidan under rubriken ANLÄGGNING när vi kommer fram till något beslut.
Det mesta man undrar över eller frågar om finns på våran hemsida så läs gärna igenom ALLA rubriker om vad som gäller. Vi ändrar så informationen stämmer.
Vi delar viss information på Facebook men det är inget som är garanterat så vill man vara säker på att man inte missat något viktigt så är det hemsidan som gäller.

/A.L