Vi söker spelvärdar

Vi söker en öppen, trevlig och kunnig person inom ATG som vill jobba lite extra som spelvärd på Skellefteåtravet. Är du den vi söker? På SkellefteåTravet framöver så kommer alla besökare att spela på sina mobiler, paddor, datorer eller i ATG:s spelportal på banan (inte klart ännu). Då banan förhoppningsvis kommer att få besök av gäster som inte är vana att spela så kommer vi att behöva spelvärdar på våra travdagar. Detta innebär att du måste känna till travets spelformer och att du även kan navigera dig själv och andra i ATG:s app. Du behöver vara en person som är öppen och inte rädd för att kliva fram och fråga gästerna om de vill få hjälp. Så har du förkunskaper i travet och spel i ATG: appen och är sugen på att jobba lite extra på SkellefteåTravet ta chansen att höra av dig. Du måste vara 18-år. Du kommer att få genomgå ATG:s spelutbildning som alla måste genomgå innan jobbet.
Skicka ett mail till rigmor.berglund@skelleftea.travsport.se

Senaste nyheterna

En trevlig årsfinal

Försenat tåg

Lia Stubin vann i Umeå

Två skellefteåsegrar i Boden

TILL KL.13:00

Två hemmahästar segrade

Imorgon smäller det i Norge