Gällande Publik 13 Juni

Vi får ha 100 personer som publik utomhus samt bokade platser i restaurangen. Biljetter köps på Tickster. Försäljning av dessa biljetter startar måndag 7 juni kl 10.00.
Klicka på länken nedan för att komma dit.

https://www.tickster.com/sv/events/8n0jr155jeh2bty

Biljetter
Entré utomhus 30 kr, program ingår
Entré restaurang 150 kr, program, entré och mat ingår.
Publikentré och restaurang öppnar 10.10 (en timme innan första start)

För dig som köper entré utomhus får inte gå inomhus under dagen förutom vid toalettbesök (hänvisas till toalett i totohallen) eller om man ska köpa något att äta/dricka vid försäljningsställen utomhus där det kommer att finnas lättare förtäring och dryck.

Tänk på att alla tar eget ansvar att följa FHM rekommendationer. Man får endast vistas i grupp om 4 personer. Du som köper entrébiljett utomhus ska ha med sig sin köpta entrébiljett, antingen som mobilbiljett eller utskriven. Du går in via vanliga entrén.

Du som köper biljett i restaurangen ska ha med sig sin köpta entrébiljett, antingen som mobilbiljett eller utskriven. Du går in via Drive-In entrén. När det gäller restauranglokalerna räknas restauranggästerna ej som publik. Restauranggästerna omfattas alltså av restauranglagen.

Man får sitta maximalt fyra gäster per bord och det ska vara avstånd mellan borden. Restauranggästerna måste hålla sig till restauranglokalen och får ej gå ut på publikplats.

Restauranggäster går in via entré på baksidan (skyltat) och blir där hänvisad till sin respektive restaurang.

Obs! Vi tar ansvar för smittspridningen därför kommer vi inte ha spelkassor tillgängliga. Tänk på att för att kunna spela på plats måste man registrera sig på ATG.se. Gör gärna detta innan ni kommer till banan.

Stallbacken är fortsatt en arbetsplats. Inga andra förutom de aktiva; dvs tränare, kusk, hästskötare och transportör får komma in på stallbacken. Vänligen respektera detta! Det blir inga segerceremonier i vinnarcirkeln, hederspriser till segrande ekipage kommer att delas ut på stallbacken. Endast kusken får en present i vinnarcirkeln. Inga fribiljetter, hästägarkort, ST-kort eller andra frikort med årsmärke gäller på svenska travbanor än så länge. Endast förköpta biljetter utomhus eller biljetter för restaurangplatser inomhus gäller. Det är för att vi måste kunna garantera att vi håller oss till rätt antal personer.
Inskrivning och stallfik öppnar 09.10 (två timmar innan första start)

/J.J

 

 

Senaste nyheterna

En trevlig årsfinal

Försenat tåg

Lia Stubin vann i Umeå

Två skellefteåsegrar i Boden

TILL KL.13:00

Två hemmahästar segrade

Imorgon smäller det i Norge