Entrékort 2021

Vi får många frågor om förnyelser av hästägarkort, funktionärskort m.m. De kort som gällde för 2020 kommer att gälla även 2021. Det finns inga etiketter för 2021.
Innan 2022 kommer ett nytt digitalt entrékort att vara på plats.

Svensk Travsport jobbar just nu med att digitalisera entrékort för aktiva, hästägare m fl (de som i dagsläget finns i fysiskt, inplastat format och kallas ST-kort, guldkort, hästägarkort etc). Den nya, digitala lösningen kommer preliminärt vara klar att tas i bruk till sommaren/hösten 2021.

Du som har ett fysiskt entrékort med klisterlapp för 2020 kan fortsätta använda det fram till 2021-12-31. Observera att restriktioner p g a covid-19 fortfarande gäller, håll dig uppdaterad om dessa på travsport.se.

Vi informerar självklart då den nya, digitala kortlösningen är på plats och redo att börja användas.

/A.L

Senaste nyheterna

TILL KL.13:00

Två hemmahästar segrade

Imorgon smäller det i Norge

Ändrad provloppsdag

INSTÄLLT