Ny personal på kontoret

Det blir Rigmor Berglund och Amalia Larsson som börjar jobba på sportkontoret och som kommer att ersätta Yvonne som slutar.
Rigmor påbörjar sin provanställning på heltid på Skellefteåtravet den 14 juni och Amalia börjar nästa vecka.
Vi stämmer av med Rigmor och Amalia hur det känns.

Hur känns detta Rigmor?
Det känns fantastisk roligt, inspirerande och även lite skrämmande. Att ta över efter en levande legend Yan kommer inte att bli lätt. Så ni alla får se till att stötta mig i detta ni som har bättre koll. Jag lovar att jag kommer att ge allt för er och för Skellefteåtravet.

Vad jobbar du med just nu?

Jag jobbar inom stödorganisationen på Baldergymnasiet och har så gjort i 20 år. Jag har känt ett tag att ska jag pröva något nytt så är kanske tiden nu, man börjar ju vara till åren 😉

Du har nosat lite på uppgifterna – vad tycker du om dina blivande arbetsuppgifter?

Oj, det är mycket men det är så otroligt olika saker att göra så det kommer att passa perfekt då jag gillar att ha många bollar i luften och gillar att den ena dan är olik den andra. Sedan känns det otroligt roligt att få jobba tillsammans med ”Jocke” som jag också vet har ett driv och som vill driva processer framåt. Men allt måste få lite tid också, man brukar ju säga att två år på ett jobb då börjar man greppa det och börjar ha lite koll.

Vad ser du mest framemot?

Ja, men att få se ännu mer av Skellefteåtravet från insidan. Samt att jag ser framemot vad vi allihop kan göra av detta tillsammans, för med gemensamma krafter och ett positivt driv kan man nå långt. Jag hoppas och tror att alla som har en anknytning till travbanan vill att den ska få sig ett ansiktslyft och bli blomstrande igen. Så att se framåt och uppåt hoppas jag alla är med på.

 

Amalia Larsson du avbryter din mammaledighet på 25 % och ska jobba den tiden med lite nya arbetsuppgifter. Hur känner du inför det?
Det känns bra att få smygstarta och va med i början med allt nytt som sker med kollegor och arbetsuppgifter. Samt kul att få lära sig nya saker och själv utvecklas inom mitt arbete.

Hur har dagarna sett ut när du varit hemma med ett-åringen Matilda?
Förutom det gamla vanliga hederliga äta, sova och byta blöjor så är vi ute och leker i lekstugan, stampar i vattenpölar, låtsas åker skoter och umgås med alla djuren. Det är skönt med en gård där de finns utrymme att upptäcka och lära sig nya saker varje dag. Men något vi längtar till är att badhusen öppnar igen då Matilda älskar att bada.

Vad ser du mest framemot?
Att se hur allt kommer att utvecklas och bli, både Travet och Travskolan och så klart att pandemin ska vara över så man får bättre förutsättningar till det.

Vi hälsar Rigmor varmt välkommen till oss på Sportkontoret och Amalia hälsar vi välkommen tillbaka och vi tror och känner att detta kommer att bli bra!

 

Senaste nyheterna

TILL KL.13:00

Två hemmahästar segrade

Imorgon smäller det i Norge

Ändrad provloppsdag

INSTÄLLT