Gelato fin tvåa igen

Firma Laestander & Petterssons Gelato fortsätter att visa fin form då femåringen på onsdagskvällen blev tvåa i den femte V86-avdelningen som kördes på Bergsåker.

Det blev något av en resultatmässig favorit-i-repris från ett lopp på Sundsvallsbanan 2 mars då Otroligosåfin vann före just Gelato och precis samma ordningsföljd blev det denna afton. Detta efter att Gelato, för körande Micael Melander, nu ånyo visat imponerande startsnabbhet från sitt andraspår bakom bilen och utan snack tog hand om ledningen. Den positionen släpptes frivilligt till favoriten Otroligosåfin efter ett drygt halvvarv, Gelato var till slut ensam om att kunna följa segraren hela vägen hem där Gelato nu klockades för 14.8/2140 meter auto och kunde räkna in 30.000 välsmakande kronor för silverplaceringen.