Månsson vann i Boden

Torsdagens lunchtävlingar på Bodentravet såg Christian Månsson köra sin egen Guldhagens Kevin till en klar och snygg seger i det sjätte loppet (V5-3).

Guldhagens Kevin gjorde det bra vid förra starten på Umåker 9/2 då han bara hade tuffa Buska Blyg och Alvgrim före sig över mållinjen och ännu bättre gick det den här gången trots att han inte var i närheten av att kunna försvara innerspåret när bilen släppte fältet. Guldhagens Kevin placerades dock senare perfekt i andra par utvändigt av Christian varifrån det blev fritt rakt fram in mot slutsvängen där han också kort därpå kunde överta frontpositionen och behålla den till mål med klar segermarginal (1.5 längd) på tiden 29.9/2140a och det till vinnaroddset 7.71. Här var Jerker Bjurmans favoritspelade Rappodina (körd av Krister Söderholm) bra som tvåa efter att ha blivit över från start, fått backa sig allra sist och sen tvingats gå ett tufft slutvarv ute i spåren. Trea i detta Skellefteådominerade lopp blev Camilla Wiklund-Lövboms Juliblixten som avslutade mycket vasst för Per Gustafsson efter att ha suttit allra sist nere vid sargen ut på slutvarvet.