Platschef – Skellefteåtravet

Är du en driven person som vill leda och utveckla verksamheten på Skellefteåtravet?

Skellefteå Travsällskap är en ideell förening, med 221 medlemmar, som äger och driver Skellefteåtravet. Sällskapets huvudsyfte är att arrangera travtävlingar, idag 17 tävlingsdagar/år, men också att förvalta och sköta anläggningen, finna nya intäktsmöjligheter samt bidra till ökat travintresse i regionen. För närvarande är 4 personer anställda. Förutom travtävlingar bedrivs viss uthyrning samt travskola för alla åldrar.

Utgångspunkten för ditt arbete är att som arbetsledare driva den dagliga verksamheten på travbanan inklusive löpande drift och underhåll, driva sportrelaterade frågor, samt bistå styrelsen med input i det strategiska arbetet.

Vi söker en person med stor initiativkraft. Det är viktigt att du har ett travintresse i botten och erfarenhet av personalledning är meriterande.

Grundläggande företagsekonomiska kunskaper är nödvändiga för jobbet och du bör vara prestigelös, lyhörd och orädd. Det krävs att du kan ha flera bollar i luften samtidigt då arbetsintensiteten emellanåt kan vara hög. Visst kvälls- och helgarbete förekommer.

Lön enligt överenskommelse.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande, vänta därför inte med din ansökan. Senaste ansökningsdag 2021-01-31.

Välkommen med din ansökan och cv till; eric.forslund@telia.com
Vid frågor om tjänsten telefon 070-399 71 78