Ännu fler köp till Skellefteå

Det fortsätter att köpas in högintressanta travhästar till Skellefteregionen.

Stefan Lundmark (bilden) har fått in en V75-vinnare i stallet, Thelma Ragnarsson har köpt nytt från Färjestad och Per&Tina Edström köpte två ston på Kriterieauktionen.

Proffstränarna har Jens och Leif Eriksson har också fått in auktionshästar bland nyförvärven på sin träningslista.

Skellefteåtravets B-tränare Stefan Lundmark har förstärkt stallet med en V75-vinnare. Det är sexårige Eskimo Brother som anlänt från Markus B Svedberg.

Eskimo Brother vann V75-lopp i Östersund i juni ifjol, då han segrade i klass II på 1.13,3a/2140 meter. Han vann också i sin senaste start och gör debut för Stefan redan i Boden på torsdag.

Thelma Ragnarsson har köpt fyraårige Fly High Son, som har över 100 000 kronor på vinstkontot. Hästen har tidigare varit i träning hos Erik Berglöf.

Som berättats tidigare här på hemsidan köptes många hästar till Skellefteå på den digitala Kriterieauktionen.

Även Tina Edström köpte två nya hästar där. De som inhandlades var ettåringsstona Soccerbox och Hot Talk, som båda är efter Uncle Lasse. Dessa ropades in för 100 000 respektive 50 000 kronor.

Proffstränaren Jens Eriksson har fått in ettåriga stoet Highrise (e.Uncle Lasse). En häst som köptes av Lars Holmgren på Kriterieauktionen och som kostade 90 000 kronor.

Leif Eriksson har fått in ettåriga stoet Bareges Broline (e. Canepa Hanover). En häst som Anna Jansson-Ovnell köpte på Kriterieauktionen för 100 000 kronor.

Under fliken ”Nytt i boxarna” till vänster i menyn på startsidan hittar du som vanligt alla nya hästar som kommit in på tränarnas träningslistor.