Projekt Till Start

Inbjudan till projektet Till start

Svensk Travsport bjuder in alla att vara med i projektet Till Start.
Till Start riktar sig till aktiva och deras hästar, både ponnyer och stora hästar.
Projektet Till Start är ett samprojekt mellan ST, Travsällskapen och BAS där vi tillsammans guidar och hjälper tränare att få sin häst till start genom utbildning, föreläsare och träningsträffar.

Målsättningen med projektet är att få fler att aktivera sig såväl människor som hästar samtidigt som vi skapar en socialplattform runt travsällskapet och hästen.

Ansvarig proffstränare för projektet är Per K Eriksson. ”Pelle” är 59 år, fru och fyra barn. Pelle har vunnit allt som går att vinna som travtränare i USA, 3 Hambletonian, 1 Oaks, 3 Peter Haughton Memorial, 9 Trotting Derby, 11 Breeders Crown, 1 VM och tränat upp en svensk elitloppsdeltagare (Royal Fighter). Nu är ”Pelle” tränare i Mantorp och har 8 hästar på träningslistan.

Till start pågår under ett år. Vi planerar att köra i gång med en informationsträff i augusti i varje region. Från och med september planerar vi att genomföra den första av två regionala coachträffarna. Där kommer alla deltagande ekipage få träffa tränare och hovslagare. Under året kommer travsällskapet anordna lokala träningsträffar samt föreläsningar för projektets deltagare.

 

Är du intresserad av att vara med? Anmäl dig här: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=0NdI7dW530SfGfdH9uklJGaPYTE8IZpEodE8Xg20MBRUMVY4SllBMEVNNFNURzAyVDBGVkoxSzNQNy4u

Vid frågor, kontakta Tina Virkama, projektledare för Till start.

tina.virkama@travsport.se, 070 – 508 49 35

Välkomna!