Jens vann i Finland

Jens Erikssons Zorro Swing spurtade hem en ny seger när han gästade finska Uleåborg på lördagen.

Från tredje ytter avslutade Zorro Swing med 1.11,2 sista 400 i ett sprinterlopp och avgjorde med betryggande marginal den sista biten. Förstapriset var 4 500 euro.

Zorro Swing passerade en miljon kronor i insprungna pengar när han vann på Umåker den 7 februari. Nu följde han upp med en ny strålande insats när han visade fortsatt vinterform vid sitt gästspel i Finland. Zorro Swing tog sin 17:e seger i karriären när han vann på 1.13,6a/1620 meter.

Jens Eriksson tog det lugnt från spår fem bakom startbilen, men hamnade ändå bra till som femma i utgången av första sväng och 900 kvar kunde Jens ta tredje par utvändigt. 500 kvar anföll Jorma Kontio från andra ytter bakom Venerdi och då fick Zorro Swing draghjälp i tredjespår en bit.

Över upploppet hade Zorro Swing den klart bästa farten och sista 50 fångade han enkelt in ledande Roberto Diver.