Ny B-tränare

Anna Jakobsson ny B-tränare from årsskiftet. Läs hennes berättelse här.
Välkommen Anna som B-tränare på Skellefteåtravet!

”Min väg in i travet har inte varit helt spikrak. Jag har alltid älskat hästen mer än sporten. Jag hade aldrig kört häst förrän jag började på Naturbruksgymnasiet i Burträsk. Tage Hollström peppade och talade väl om denna fantastiska travsport. Så till den grad att jag vid studenten stod där med ett dräktigt kallblods sto. En fölning jag senare dessutom fick vara med på. Klev senare in som styrelsemedlem i Sleipner och fick många fantastiska vänner. Vänner som hjälpt otroligt mycket när man inte är född in i sporten.

Den där första fölningen resulterade så småningom i några till. Jag har alltid tränat mina uppfödningar själv men med syrran som tränare på papperet. Äger man tre av fyra hästar på listan så kanske det är dags att ta eget ansvar nu?

Jag ser framemot 2020! Jag hoppas på ett fint år där vi slipper skavankerna vi dras med nu och får tävla. Stora målet för året blir premielopp med den nyblivna tvååringen Illdåd.

Jobbar för dagen på Royal vid behov medan jag försöker komma på vad jag vill bli eller göra framöver.”