Quiz 2019: Oliver leder

12 av 15 frågor är avgjorda i Skellefteåtravets publiktävling där det gällde att svara på lokala travfrågor om tävlingssäsongen 2019.

Oliver Renström är fortfarande virtuell ledare och har ett bra grepp i toppen, då han leder med 11 rätt före ett helt koppel som har 9 rätt.

Bakom har det blivit en del omkastningar då svarsalternativen förändrats på två frågor den senaste månaden. Bland annat står det klart att Forspärla kommer att bli Skellefteåtravets vinstrikaste kallblod – en fråga som faktiskt bara 6 av 59 deltagare hade rätt på.

Tre frågor är fortfarande inte avgjorda. Vem som blir banans vinstrikaste proffstränare är fortfarande en öppen affär mellan Jens Eriksson och Christian Månsson.

Vad gäller antalet V75-segrar för Skellefteåtravet så har man fortfarande inte spräckt nollan under 2019, men många har anmält till juldagens V75-tävlingar på Umåker och mycket kan hända där.

I Gabriella Laestanders stall är det inte avgjort vem av Marciano och Pinewood Man som blir vinstrikast. Den sistnämnde kan passera om han vinner på Umåker på juldagen.

Här är aktuell ställning i Skellefteåtravets quiz med de svarsalternativ som gäller för dagen. Vid lika antal rätt bland de ordinarie frågorna så har utslagsfrågan använts för att skilja de tävlande.

1) Oliver Renström 11 rätt

2) Bert Pettersson 9 rätt

3) Lars-Erik Dahlberg 9 rätt

4) Jörgen Holmqvist, Mikael Lundmark, Mathias Pettersson 9 rätt (alla samma svar på utslagsfrågan).

7) Anki Frisk 9 rätt

8) Ola Granberg 9 rätt

Senaste nyheterna

En trevlig årsfinal

Försenat tåg

Lia Stubin vann i Umeå

Två skellefteåsegrar i Boden

TILL KL.13:00

Två hemmahästar segrade

Imorgon smäller det i Norge