Fuxstoet trea på Solvalla

Gabriella Laestanders fuxsto Staro Mary Lou spurtade till sig en tredjeplats på Solvalla i samband med onsdagskvällens V86-omgång.

Staro Mary Lou avslutade vasst över upploppet efter att ha hamnat illa till i kön. Hon landade nu på 1.15,8a/2140 meter och tjänade 17 500 kronor.

Från ett sjundespår bakom bilen hamnade Staro Mary Lou i sjunde par utvändigt. Kusken Mika Forss var nu på väg framåt redan 1550 kvar, men när han fick svar i tredjespår ångrade han sig och backade ner sist i kön.

Staro Mary Lou var länge jumbo i fältet och Mika Forss väntade fram till upploppet innan han vred ut till attack igen. Med en avslutning på 1.13,7 sista varvet med 1.11,7 sista 500 tog Staro Mary Lou många placeringar till slut.

Diamonds Beauty/Kaj Widell vann ohotad från spets i detta fyraåringslopp för ston.