Ställningen i publiktävlingen

Oliver Renström har gått upp som virtuell ledare i Skellefteåtravets publiktävling där man skulle svara på 15 lokala travfrågor.

Men fortfarande är bara en fråga helt avgjord – så tävlingen är i allra högsta grad levande. Kolla in topplistan för att se vilka som ligger bäst till för att ta hem resechecken på 5 000 kronor.

Sedan förra redovisningen i slutet av augusti har Magnus A Djuse gått upp i topp som den kusk som kört in mest prispengar på Skellefteåtravet i år. Så där har ni ett av svarsalternativen som ändrats och kastat om ställningen i den absoluta toppen i quizet.

Av de 15 ordinarie frågorna är det bara en där svaret är helt fastställt. Det är segerantalet för Erica Guldhag, som redan i augusti hade vunnit sex lopp som kusk/ryttare i år. Den frågan klarade 25 av de 59 som lämnat in.

Efter Skellefeåtravets årsfinal den 16 december kommer ytterligare fyra frågor att vara helt avgjorda. Men som läget är nu kommer säkert några frågor att vara fortsatt levande året ut.

Här är aktuell ställning i Skellefteåtravets quiz med de svarsalternativ som gäller för dagen. Vid lika antal rätt bland de ordinarie frågorna så har utslagsfrågan använts för att skilja de tävlande.

1) Oliver Renström 11 rätt

2) Bert Pettersson 10 rätt

3) Lars-Erik Dahlberg 10 rätt

4) Hans-Olov Pettersson 10 rätt

5) Bo-Anders Dahl 9 rätt

8) Kjell-Ove Eriksson 9 rätt

7) Vilgot Pettersson 9 rätt

8) Mikael Lundmark 9 rätt

Mathias Pettersson 9 rätt

10) Bo-Anders Fällman 9 rätt

11) Anki Frisk 9 rätt

12) Lena Pettersson 9 rätt

13) Ola Granberg 9 rätt