Sista ponnyheldagen 2019

I söndags kördes tredje och sista ponnyheldagen på Skellefteåtravet för 2019.
Hemmavinnare blev Travskolans Ekslätts Fantasos med Hugo Lundgren, Deo Volente med Elsa Säll och Tilde Erikssons ponny J.R Bonfire med Umeå kusken Vendela Lång. (visningsbilden)
Många fina pallplatser blev det också. Tvåa under dagen blev Nordanåkers Gnesta Kalle- Elsa Säll samt Kumlaby Tabasco- Kasper Bjurman. Treor blev Midgårds Beryll- Elvine Vikström, Travskolans Hults Darito-Klara Lundgren, Atlas-Alice Lundström och Mimmi- Vilja Pettersson.
Tack till alla sponsorer under dagen: Royal Hästsport, Skelleftebygg, JOOAL, Stall Christian Månsson , Travtränare Jens Eriksson samt Ponnytravklubben som gör ponnyheldagarna tillsammans med Skellefteåtravet. Nu ställer vi in siktet tillsammans mot 2020.
Bilder tagna av: Fotograf Ellen Karlsson