Solängets ponnyheldag

Skellefteå ponnyekipage håller lågan uppe! Igår den 31 augusti kördes de en heldag på Solänget med fina prestationer.

Först ut seger för Travskolans Ekslätts Fantasos- Hugo Lundgren tätt följt av tvåan Talang II- Amalia Larsson och även trean Travskolan Hults Darito- Klara Lundgren. Så vinnarcirkeln blev full av Skellefteå och dagen började på topp. Även ekipaget Tanaka- Johanna Eriksson var med i loppet och safade en 7:e plats då galopperna ställt till det dem två senaste starterna, så nu är dem tillbaka på banan igen och redo att kriga nästa lopp. Det var ett roligt lopp med 15 ponnyer så det gällde att hitta dem rätta vägarna fram i loppet vilket alla skellefteåekipagen löste bra.
Sedan visade dem mindre ponnyerna att även dem kunde och det blev seger igen för Travskolan med Vitamin- Klara Lundgren följt av en tredjeplats för Travskolans Gransjöns Kanon- Lovisa Andersson.
Amalia Larssons shettis Hidalgo Af Jäboruder startade i det stora loppet Mini SIlverörnen och blev stark tvåa med rekordsänkning på 4 sekunder till 2.36,0. Den fina styrningen fixade kusken Elsa Säll. Även Atlas- Alice Lundström som segrade sist på Skellefteåtravet var med i loppet och fick med sig sista placeringen.