PONNYKAMPEN FINAL 2019

Wow, vilken resa vi har gjort tillsammans!
Final i Ponnykampen på Rommetravet med totalt fem finalisten som kämpat i dem regionala deltävlingarna för att ta sig hit. Skellefteå, Rättvik, Sundbyholm, Årjäng och Kalmar skulle göra upp i både kunskap och ponnylopp under söndagen den 15 september 2019.

De som representerade lag Skellefteå var:
KAT.A:
Kumlaby Tabasco – Kasper Bjurman
Hidalgoafjäboruder – Elsa Säll

KAT.B:
Talang II – Alvin Bjurman
Revansch – Tilde Eriksson

KUNSKAP:
Yngre laget – Alice Lundström, Alicia Eriksson, Dante Bjurman & Ida Grönlund.

Äldre laget – Hugo Lundgren, Tindra Lundgren, Emilia Eriksson & Wilma Forsberg.

HEJARKLACK:
Doris Ragnarsson, Vilja Pettersson, Hanna Burlin, Ann Wikstén, Elsa Lundström, Hilda Sundbom, Agnes Gadd, Maya Holmgren, Elvine Vikström, Klara Lundgren, Lovisa Andersson, Johanna Eriksson, Cornelia Nilsson, Sara Öqvist, Amalia Larsson, Moa Säll, Malin Säll, Agneta Sundbom, Sophie Nyblom, Robert Forsberg, Veronica Forsberg, Sara Wikstén, Iren Lundström, Jörgen Lindblad, Malin Eriksson och Erika Nilsson.

Efter en otroligt jämn kamp i alla utmaningarna slutar vi på en… ANDRA PLACERING! Med ynka tre poäng ifrån vinnarlaget som blev Rättvik.
Vi är otroligt stolta över våra framgångar under årets Ponnykamp. Med seger i alla utmaningarna på hemmaplan i deltävlingen som tog oss hit till en andraplats i finalen. Vi har otroligt duktiga elever, kuskar och ponnyer på Skellefteåtravet så det har varit så kul att få visa vad vi kan och går för tillsammans. Otroligt stolt och glad att få ha delat detta med alla er!

Vi vill tacka våra sponsorer och alla som hjälpt till att ta oss på detta äventyr för utan er hade de inte gått.
Norrmejerier, Contractor Bygg, Lestanders buss, Skellefteå Ponnytravklubb, Skellefteåtravet och ALLA drivna och engagerade föräldrar, ni är guld värda!

Vi vill också tacka alla lag vi mött under årets kamp och glöm aldrig…. Kom ihåg vem vi är, vart vi kommer ifrån. Vad vi gjort… Vad vi kan, vart vi ska…. TILL VINNARCIRKELN🏆 #ponnykampenagria #northpower #komihågvemviär

/ Amalia Larsson