Umåkers dubbelhelg

I helgen den 16 & 18 augusti körde Umåker sin dubbelhelg med ponnytravtävlingar.
Fredagens segrare blev Talang II- Amalia Larsson, samt Amalias lilla shettis HidalgoAfJäboruder där kusken Elsa Säll körde ett kanonlopp.
Tvåa i sina lopp blev Sjöbrisen Elit- Hanna Burlin och Travskolans Hults Darito- Klara Lundgren. Trea blev Kumlaby Tabasco- Alvin Bjurman.

Under söndagen kämpade ekipagen på i det regniga vädret på lerig och vattning bana. En Skellefteå seger blev det utan den starka och snabba Revansch- Tilde Eriksson som gjorde en riktigt bra lopp hela vägen. Trea i samma lopp blev Talang II- Amalia Larsson.
Oddy-Doris Ragnarsson fick med sig två stycken fina andraplatser i sina lopp. Treor under dagen blev Stiegsson-Sara Öqvist, Atlas-Alice Lundström, Mimmi-Vilja Pettersson och Slättens Hälge-Tilda Lundgren