Storspjuver tvåa i comeback

Tigerfeet Dynamite och Storpjuver (bilden) tog var sin andraplats vid måndagskvällens tävlingar på Solänget.

Dessutom tog fyraåringsstoet Hazel Web en ny framskjuten placering då hon höll till en tredjeplats från ledningen.

Tigerfeet Dynamite, tränad av Anders Lundqvist, kutade 1.14,0a/1640 meter efter ett fint hänglopp i andra ytter. När kusken Susanne H Osterling satte in slutattacken cirka 500 kvar såg Tigerfeet Dynamite segerfarlig ut, men favoriten New York höll farten starkt i en snabb avslutning och Skelleftehästen fick finna sig i att bli slagen med en halv längd.

Jens Erikssons Storspjuver gjorde första starten sedan 6 maj efter att ha dragits med halsproblem ett längre tag. Han fick nu en snäll resa i rygg på ledaren i ett långlopp och hängde med fullt godkänt som tvåa på 1.29,3/2640 meter. Ledande Ålia Rännil vann ohotad med 2,5 längder.

Johnny Sandmans Hazel Web öppnade snabbt från spåret längst ut bakom startvingen och satt tidigt i ledningen i en spårtrappa. Favoriten Zodiac Kronos kördes fram tiill dödens efter ett tag och var starkast till slut, men Hazel Web fullföljde klart godkänt där bakom som trea.

Senaste nyheterna

TILL KL.13:00

Två hemmahästar segrade

Imorgon smäller det i Norge

Ändrad provloppsdag

INSTÄLLT