Nya rekord av Jens hästar

Jens Erikssons träningsstall tog två framskjutna placeringar vid torsdagens lucnhtrav på Dannero.

Alpha Estate blev tvåa och Fanucci Am slutade trea – båda på nya rekord i voltstart.

Fyraåringsstoet Alpha Estate fick en resa i fjärde par utvändigt ooh följde med i tredjespår på sista långsidan. Runt sista sväng blev hon utan rygg i tredjespår, men hon fullföljde duktig på 1.15,6/2160 meter – 2,5 längder bakom vinnaren Frida Taxam.

I ett långlopp kördes Fanucci Am till spets i första sväng, men Jens släppte sedan till favoriten Ediego på första långsidan. På den sista bortre långsidan valde Jens att gå ut i andraspår och kom upp jämsides med favoriten i täten.

Över upploppet orkade inte Fanucci Am utmana om segern, men han fullföljde helt okej som trea på 1.15,6/2640 meter.

Alpha Estate tjänade 10 000 kronor som tvåa medan Fanucci Am fick 7 000 kronor för tredjeplatsen.