Lyckseles ponnyheldag- Skellefteå står för hälften av segrarna!

Igår var det dags för den årliga ponnyheldagen på Lyckeletravet vilket är något dem flesta längtar efter. Spännande lopp under dagen som avrundas med bad i Umeåälven tillsammans med ponnyerna för att sedan göra ett stopp på Frazzes och äta en hamburgare innan hemfärd.
Totalt kördes 8st lopp och team Skellefteå tog hem 4 segrar, 5 andraplatser och 2 tredjeplatser.
Segrade gjorde Travskolans Trollets Lorenso som tog sin första seger i 28 starten tillsammans med sin skötare Anna Wikstén som bara kört fyra lopp i karriären. Det var en stor dag med andra ord! (Första bild)
Andra seger tog Slättens Hälge med Tilda Lundgren som var så glad att ha en sådan fin känsla på ponnyn sin.
Enda shettissegern togs av HialgoAfJäboruder- Elsa Säll som höll ledning från start till mål. Äger och tränar gör Amalia Larsson och skötare till Hidalgo är Klas Wahlberg.
Sista segern kom i sista loppet utav Talang II- Amalia Larsson som kunde koppla greppet 500m kvar till mål och sedan hålla undan.

Tvåa blev Sjöbrisens Elit- Hanna Burlin, Atlas- Alice Lundström, Mellanbyns Brego- Hanan Gustafsson, Kumlaby Tabasco- Dante Bjurman, Tanaka- Johanna Eriksson.

Trea blev Stiegsson- Sara Öqvist, Talang II – Amalia Larsson.

Debuterade som nya kuskar gjorde Elsa Lundström som blev 5:a och oplacerad med sin ponny Timotej och Vilja Pettersson som blev 4:a med sin ponny Mimmi. Ett stort GRATTIS till er och bra kört i era första lopp som ponnykusk.Mimmi- Vilja Pettersson