Svensk Travsports Guldtäcke

Guldtäcket går av stapeln den 11 augusti 2019 på Dannero, med 150 000 kr i förstapris.
För 4-åriga och äldre kallblod.

Ställningen för Skellefteå hittar ni här.


Skellefteå
1: Lill Alfred 13: 7-1-1
2: Hönn Prinsen 16: 3-2-2
3: Forspärla 13: 3-2-0 och Järvsögrej 15: 3-2-0

 

Guldtäcket är en handicaplöpning med grundlag 1.28,0. De segerrikaste kallblodiga hästarna vid banorna B, Bo, Bs, D, F, G, H, Ro, Rä, Sk, Sä, U, År och Ös är kvalificerade för deltagande, dessutom den segerrikaste hemmahästen från någon av de övriga banorna. Kvalificeringsperioden löper under tiden 180730-190729. Observera att endast totalisatorlopp och sulkystarter räknas, ej poänglopp eller montélopp.

Observera också att de särskilda reglerna angående handicaplopp måste iakttas, d.v.s. att hästen måste ha fullföljt (ej diskvalificerad och ej distanserad) minst ett totalisatorlopp i sulky inom den senaste 6-veckorsperioden för att få anmälas till Svensk Travsports Guldtäcke. Perioden räknas bakåt från tidpunkten för startanmälan, som är den 5 augusti 2019. Godkänt lopp måste således ske mellan 24 juni till och med den 29 juli 2019, som är sista kvalificeringsdag. De som ska vara med i loppet har nu 1 månad på sig att starta, så att de uppfyller kvalifikationerna för att delta i loppet.

 

Senaste nyheterna

En trevlig årsfinal

Försenat tåg

Lia Stubin vann i Umeå

Två skellefteåsegrar i Boden

TILL KL.13:00

Två hemmahästar segrade

Imorgon smäller det i Norge